5 Haziran 2009 Cuma

Frank Rijkaard Galatasaray'da

Haftalardır süren o gelecek şu gelecek muhabbetlerine Galatasaray yönetimi tıpkı geçtiğimiz yıl Kewell ve Baros'ta olduğu gibi bir anda takıverdi kapağı. Kısacası sağ gösterip sol vurdu. Galatasaray yönetimi mükemmel bir kariyere sahip olan Hollandalı teknik adamın artık sarı-kırmızılı kulüp için çalışacağı haberini Tiraj Kaygısı blogunun galatasaray.org sitesi adminlerine haber vermesinin ardından yaklaşık yarım saat önce resmi internet sitesine düştü ve cuma namazına giden Galatasaraylılardan hayır duası almayı garantiledi. =)

Hollandalı teknik adamla neler olacak ileriki günde göreceğiz. Her zaman için göze hoş gelen futbol ve sarı-kırmızı bir araya geldiğinde tadından yenmez olmuştur, şimdi özlediğimiz bu lezzeti umarım Rijkaard ile tekrardan tadarız.

Galatasaraylılara ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun diyoruz ve Frank Rijkaard'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tek istediğimiz güzel futbol oynatması, Sezar'ın hakkını Sezar'a vermesidir.

(Ha Rijkaard için kulp uydurulmaz mı? Kesinlikle uydurulacaktır, kesinlikle küçümsenecektir futbol ordinaryusları tarafından, hiç olmadı gözünün üstünde kaşı var derler, kıvırcık derler yine uğraşırlar adamla. Uğraşadursunlar... Kapağı takar geçer Hollandalı)

Bu haberi ilk olarak saat 11:30 sularında Florya aşçısından aldık, Rijkaard imzayı attıktan sonra aşçıyı aramış ve Patlıcan Musakka istemiş kendisinden, aşçı da bizi patlıcanları doğrarken aradı.


simitci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder