19 Haziran 2009 Cuma

Vee Saat 02:31...

Evet... Saat 02:31 ve söz verdiğimiz gibi bomba transfer haberini açıklama vakti geldi...

Kamuoyuna Duyuru;

Saygıdeğer spor kamuoyu. Yaklaşık 1,5 saat önce belirttiğimiz gibi Galatasaray'ın yeni transferinin haberini maalesef sizlere aktaramıyoruz.
Solda görmüş olduğunuz ajan muhabirimiz belirttiğimiz üzere görüşme yapılan lobide koltuğun arkasına sinip transfer konuşmalarını bize SMS yoluyla haber geçerken kontörü bitmiş ve haber akışımız kesilmişti.
Maalesef aksilikler yakamızı bırakmak bilmedi...
Kendisine kontör almak için Ziraat Bankasından para çeken arkadaşlarımız kontör almak için gittikleri büfeden bira şişeleri ile dönmüşlerdir. Kendilerine gereken cezayı sorumlu yayıncılık ilkesi gereği kurallarımız çerçevesinde vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Bunun dışında çok daha önemli bir problem çıkmıştır karşımıza;
uzaklarda, lobi köşelerinde koltuk arkasına sinip habercilik ruhuyla taşa oturan muhabirimiz ani bir şekilde ishal (cırcır) olmuştur ve koltuk arkasından bir hışımla kendisini gitmesi gereken yere zor atmıştır. Bir süre dışarı çıkamayan muhabirimiz rahatlama evresinden sonra soluğu tekrar lobide almış ancak ortada ne Haldun Üstünel ne de pazarlık yaptığı yöneticiler kalmıştır. Bize ısrarla ödemeli çağrı yapan muhabirimizi bizim de kontörümüz olmadığı için başta arayamadık fakat muhabirimiz resepsiyonda bulunan bilgisayardan Skype'a girerek bize tüm durumu anlattı. Görüşmede futbolcu adını tam duyacakken ani rahatsızlığa yakalandığı için haberin ve transferin içine etmek istemediğini, direkt olarak tuvalete koştuğunu belirten muhabirimiz tüm spor kamuoyundan Tiraj Kaygısı ve kendi adına özür diledi.
Saygılarımızla

TİRAJ KAYGISI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder